• Bel nu! : 0111-40 10 54
  • Whatsapp onze klantendienst! : 06-130 36 498
  • info@dermiz.org

Aangepast beleid met betrekking tot corona

De toespraak van Mark Rutte liet aan duidelijkheid niets te wensen over: de maatregelen in Nederland rondom het coranavirus worden opnieuw aangescherpt. Met elkaar worden we opgeroepen, om met gezond verstand, maatregelen te nemen om het virus zoveel mogelijk in te dammen.

U mag er van uitgaan, dat wij net als u, onze verantwoordelijkheid hierin nemen. Wij volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en het preventiebeleid bij hoog risicogroepen.

De medische zorg als vitale sector blijft open. Hierdoor kan Dermiz er voor zorgen dat, met de juiste maatregelen, uw medisch behandeltraject door kan blijven gaan.

Daarnaast is het belangrijk dat we ons aandeel leveren om er voor te zorgen dat de verspreiding van het virus zich beperkt en dat alle (para)-medische zorgverleners veilig hun werk kunnen doen. De meeste maatregelen kent u al, we zetten ze graag voor u nog eens op een rijtje:

– Op locatie Zierikzee is een grote wachtkamer in gebruik genomen, naast de praktijkkamer. Hier kan met de nodige afstand gewacht geworden. In de ruimte is een handdesinfectie station aanwezig.
– Op locatie Goes kunt u plaats nemen in de wachtkamer bij de praktijkruimte, ook hier is het mogelijk op gepaste afstand plaats te nemen. In de praktijkruimte zelf kunt u de handen wassen of ontsmetten.
– Voorafgaand en na de behandeling vragen wij u de handen te desinfecteren.
– Onze therapeuten dragen mondkapjes, schorten en handschoenen.
– Wij vragen u tijdens de behandeling een mondkapje te dragen
– In de praktijkgebouwen is het dragen van een mondkapje verplicht.
– Contactzones zoals deurkrukken en tafelbladen worden gedesinfecteerd met alcohol 80%.
– Onze apparatuur wordt na gebruik schoongemaakt en gedesinfecteerd.
– De ruimtes worden goed geventileerd (raam open) en de behandelbank is verwarmd
– Alleen u, als patiënt, bent welkom in de behandelruimte. Uw familielid of begeleider blijft bij voorkeur buiten het gebouw op u wachten.
– Onze deuren naar de behandelkamers worden alleen geopend door onze therapeuten.

Wij volgen zeer strikt de richtlijn van het RIVM en dringen erop aan thuis te blijven bij keelpijn, hoesten, niezen of koorts, maar ook bij milde vormen van deze klachten. Onze therapeuten mogen bij twijfel besluiten u naar huis te sturen.
Uiteraard blijven wij de updates van het RIVM en de regeringsmaatregelen volgen en melden ons wanneer er iets verandert.

In de meest voorkomende gevallen leveren wij veilige hands-on-zorg, maar, waar volgens de richtlijnen noodzakelijk, zullen we die zorg, waar mogelijk, ook via videobellen of telefonisch leveren.

Voor behandelingen uit het cosmedische traject (acne, peeling, dermabrasie, dermapen, elektisch ontharen, IPL en het verwijderen van huidoneffenheden, etc) geldt dat deze voor nu uitgesteld worden tot na 19 januari 2021. In deze periode van extreme maatregelen is het ons inziens niet gepast om behandelingen vlakbij het gezicht uit te voeren.
U hoeft ons hiervoor niet te contacteren, wij nemen zelf contact op om uw afspraak te verzetten en opnieuw in te plannen.

Hartelijke groet,
Annemarie Zuiderent en het Dermiz team
Dermiz, praktijk voor huid-, oedeem- en lasertherapie