• Bel nu! : 0111-40 10 54
 • Whatsapp onze klantendienst! : 0111-40 10 54
 • praktijk@dermiz.org

AVG

 • AVG

  Graag informeren wij je over het volgende. Op 25 mei 2018 gaat de AVG wetgeving van kracht. Het betreft de nieuwe Europese wetgeving rondom data en privacy. Onze praktijk heeft zich hier goed op voorbereid, maar ook voor voor de patiënt brengt de AVG veranderingen met zich mee. Graag lichten we dit kort toe.

 • Dermiz en de AVG

  Onze praktijk werkt conform de nieuwe AVG wetgeving en de bijbehorende veiligheidsstandaarden. Dat betekent dat wij onze procedures rondom informatiebeveiliging nog verder aangescherpt hebben. Als patiënt zal je hier weinig van merken, omdat wij deze aanpassingen vooral op praktijkniveau doorvoeren. Toch vermelden we dit graag, zodat je weet dat privacy bij ons hoog in het vaandel staat. Ook het elektronisch patiëntendossier (EPD) waar wij in werken voldoet aan alle richtlijnen en veiligheidseisen.

 • De AVG en onze patiënten

  Met de komst van de AVG wetgeving veranderen je privacyrechten. Per 25 mei 2018 heb je recht op inzage, mutatie en vergetelheid. Hierover kun je meer lezen op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. Wil je aanspraak maken op je rechten of heb je hier vragen over? Meld je dan bij het secretariaat of lees het Dermiz Privacy Reglement door voor meer informatie.

 • Digitale klantenportaal

  Verder zal je de komende periode merken dat ons digitale patiëntenportaal steeds belangrijker wordt. Dat is de online omgeving waar je bijvoorbeeld nu al de diverse verplichte vragenlijsten kunt invullen. We zullen steeds vaker via dit patiëntenportaal met je gaan communiceren. Het is een beveiligde omgeving, waarop je inlogt via een toegestuurde link of met je unieke gebruikersnaam en een sterk wachtwoord. Graag sluiten we dit bericht met de melding dat er verder niets verandert aan de zorg die wij verlenen. De patiënt staat nog steeds centraal in onze praktijk. Heb je vragen over dit bericht, dan verzoeken wij je vriendelijk contact op te nemen met ons secretariaat.

 • Privacy Reglement

  Op grond van de AVG wet heeft iedere organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde plichten en heeft degene van wie de gegevens zijn bepaalde rechten. Naast deze algemene wet gelden specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Dit privacy reglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO. Hieronder kunt u het Dermiz Privacy Reglement lezen.

Bekijk hier het Dermiz Privacy Reglement

Privacy Reglement