• Bel nu! : 0111-40 10 54
  • Whatsapp onze klantendienst! : 06-130 36 498
  • info@dermiz.org

compliment & klacht

Wanneer u tevreden of ontevreden bent over de gang van zaken bij Dermiz, horen wij dit graag van u. Wij komen dan namelijk te weten wat we goed doen óf krijgen de kans onze zorg en dienstverlening te verbeteren. Geef uw compliment rechtstreeks aan de mensen over wie u tevreden bent. Dat geldt ook voor klachten: bespreek deze eerst met de direct betrokkene.

Daarnaast kunt u met een klacht ook terecht bij onze klachtenfunctionaris en kunt u uw compliment aan ons doorgeven via ons complimentenformulier.

Een compliment

Het mooiste compliment geeft u natuurlijk persoonlijk aan de betrokkene, indien u er echter ook prijs op stelt om dit compliment schriftelijk toe te zenden, dan kunt u dat doen via ons complimentenformulier

Een klacht, wat dan?

Alle medewerkers en huidtherapeuten van Dermiz zijn er voor u. Zij proberen u zo goed mogelijk te helpen en te behandelen. Toch kan het gebeuren dat dit niet helemaal naar wens gaat. U bent bijvoorbeeld niet tevreden over uw behandeling, over de organisatie of de wijze waarop u bent bejegend. Dan horen wij dat graag van u. Uw suggesties en opmerkingen zijn een belangrijk signaal voor ons en bieden ons de mogelijkheid om de zorg- en dienstverlening verder te verbeteren.