• Bel nu! : 0111-40 10 54
 • Whatsapp ons! : 06-11 46 83 91
 • info@dermiz.org

Open Dag Zorgboulevard Zierikzee 16 maart

 • Open Dag Zorgboulevard Zierikzee 16 maart

  Open Dag Zorgboulevard Zierikzee 16 maart

  Zaterdag 16 maart :  Open dag van de Zorg – Zorgboulevard Zierikzee opent haar deuren.

  De dertiende landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn is de slotdag van de eerste nationale Week van Zorg en Welzijn. In het hele land openen zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren voor het grote publiek.

  Op zaterdag 16 maart, van 10.00 uur tot 14.00 uur,  kan het publiek ook een kijkje nemen  in de praktijken van Zorgboulevard Zierikzee. Tijdens deze open dag  kunt u er terecht voor diverse demonstraties, testen en het inwinnen van informatie op tal van zorggebieden. De Zorgboulevard Zierikzee vindt u aan de Koning Gustaafweg 2 te Zierikzee in het voormalig Rode Kruis Ziekenhuis.

  Voor meer info en de deelnemende praktijken kijkt u op www.zorgboulevard-zierikzee.nl.

  Dermiz huid-, oedeem- en lasertherapie opent natuurlijk ook haar deuren voor u :

  Lymfoedeemtherapie: informatie en demonstratie van de gespecialiseerde behandelmogelijkheden voor lymfoedeem, littekens en fibrose na borstkanker. Ervaar ons masserend lymfejasje.

  Huid- en lasertherapie:   ‘Even een vlekje weg werken’…!   Informeer u over het bestrijden van pigmentvlekken, rode adertjes, acne, steel- en ouderdomswratjes met Obagi medical products, laser, camouflage en coagulatie.  U kunt ook een proefbehandeling met coagulatie ondergaan.

  Oedeemtherapie: ‘Hoe fit zijn uw benen- test’.  Wel eens last van vermoeide benen, krampen of dikke voeten? Laat uw benen testen met het LLR-ader-doormeetapparaat.  Snel en duidelijk en met een doormeetrapport.

  Schimmelnagels: Uniek in Zeeland.  Kom kennismaken met de revolutionaire laserbehandeling voor schimmelnagels!

  Graag tot ziens op 16 maart!

  Comments are closed.